Village Hotel
L 'AlberoΠροσφερόμενες Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας έχει εξοπλίσει και διαμορφώσει τον 140 τ.μ. χώρο στο σαλόνι κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την διεξαγωγή συνεδρίων και σεμιναρίων.

Στο Village - Hotel L 'albero, υπάρχει η δυνατότητα οι επισκέπτες μας να γευματίσουν το βράδυ και να δοκιμάσουν τα δικής μας παραγωγής Cabernet ή εισαγωγής μας από την Ιταλία κρασιά MERLOT ή PINΟ GRIGIO με μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών με φρεσκοψημένο ψωμί..

Δυνατότητα τιμής πακέτο σε εταιρείες που ενδιαφέρονται για ένα διήμερο bonus ή εκπαίδευσης για τα στελέχη τους ή τους πελάτες τους.

Δυνατότητα ειδικών τιμών για στελέχη εταιρειών που επισκέπτονται συχνά την Πελοπόννησο.

Δραστηριότητες

  • Πεζοπορία στην Ορεινή Αρκαδία
  • Διαδρομές με αυτοκίνητο
  • Ποδηλασία - mountain bike
  • Ιππασία
  • Jeeping
  • Rafting
  • Μoto cross & Enduro

Με κέντρο την Νέα Εκκλησούλα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει ξεδιπλώνοντας μπροστά του άγνωστα σημεία από την παρθένα αρκαδική φύση.


Πεζοπορία στην ορεινή Αρκαδία

Πεζοπορία:Μια δραστηριότητα που χαρίζει υγεία, βελτιώνει την φυσική κατάσταση και μας ξεναγεί σε τόπους ιδιαίτερης ομορφιάς.

Ανακαλύψτε τα αληθινά χρώματα της φύσης.

Ιδανική εποχή: όλο τον χρόνο

Διαδρομή πεζοπορίας:
Πεζοπορώντας κοντά στο ξενοδοχείο μπορεί κανείς να δει τα παλιά μονοπάτια, τους δρόμους των αγωγιατών που παραμένουν αναλλοίωτα. Σε πολλά σημεία μπορεί να διακόπτονται, με μικρή όμως προσπάθεια συνεχίζουν, λίγα μέτρα πιο κάτω, να είναι φιλόξενα στο επισκέπτη, αποκαλύπτοντας φυσικά τοπία εξαιρετικής ομορφιάς. Ιδανική εποχή: όλο τον χρόνο

Πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου
Ο Λούσιος είναι ένα ποτάμι, μικρό, μήκους είκοσι τριών (23) χιλιομέτρων που πηγάζει από το οροπέδιο της Καρκαλούς και εκβάλλει στην περιοχή της Καρύταινας. Σύμφωνα με την παράδοση, σ΄ αυτόν "λούστηκε" ο Δίας από τις νύμφες Αγνώ, Νέδα και Θεισόα, όταν γεννήθηκε. Μετά την περιοχή της Αρχαίας Γόρτυνας ονομάζεται Γορτύνιος, παίρνοντας το όνομά του από αυτήν. Τα νερά του διατηρούν την ίδια θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι. Η διαδρομή στο φαράγγι του συνδυάζεται με επίσκεψη στα ιστορικά μοναστήρια και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής (Μονή Φιλοσόφου, Κρυφό σχολειό, Ασκληπιείο Γόρτυνας, Μονή Τιμίου Προδρόμου).

Διάρκεια: 3 ώρες
Βαθμός δυσκολίας: μικρός


Βουνά αρκαδίας Πεζοπορία στο φαράγγι της Νέδα

Σε μία διαδρομή που δεν ξεπερνάει τα 32 χιλιόμετρα, το μοναδικό... «θηλυκό» ποτάμι στον κόσμο προσφέρει ατελείωτες συγκινήσεις, μοναδικές εικόνες και αλλεπάλληλες εναλλαγές του τοπίου με ελαιώνες, συκιές, πλατάνια, αγριοβελανιδιές και πουρνάρια. Ανάμεσα στις κορυφές του Τετράζιου και της Μίνθης, στη βορινή άκρη της Μεσσηνίας, η Νέδα κυλάει τα νερά της προς τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, περνώντας κάτω από τοξωτά γεφύρια, πηγάζοντας στο όρος Λύκαιο, κοντά στο χωριό Πέτρα, στα όρια του νομού Μεσσηνίας με την Αρκαδία.

Το φαράγγι γίνεται προσπελάσιμο μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαδρομές με αυτοκίνητο (ασφάλτινος δρόμος κατάλληλος για όλα τα οχήματα)


Με αφετηρία το Village Hotel L'Albero μπορείτε να επισκεφτείτε ενδιαφέρουσες τοποθεσίες σε αποστάσεις το πολύ μιας ώρας.

Μεγαλόπολη
Την ίδρυσε ο Θηβαίος στρατηγός Επαμεινώνδας το 371 π. χ., μετά τη νίκη του στα Λεύκτρα. Η σημερινή πόλη βρίσκεται στο κέντρο της ομώνυμης επαρχίας, κοντά στα ερείπια της αρχαίας πόλης, στην αριστερή όχθη του ποταμού Ελίσσωνα, που είναι παραπόταμος του Αλφειού. Εδώ είναι το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ, που λειτουργεί με λιγνίτη. Υπολογίζεται ότι στην περιοχή υπάρχουν 360 εκατομμύρια τόνοι από το ορυκτό αυτό.

Καρύταινα
Πιθανολογείται ότι πήρε το όνομα της από μια γυναίκα που την έλεγαν Χαρίταινα. Λέγεται και Τολέδο του Μοριά, γιατί όπως είναι χτισμένη σε πλαγία θυμίζει την παλιά ισπανική πρωτεύουσα με τα τείχη, τις επάλξεις και τους πύργους της .Είναι γνωστή για το Φραγκικό Κάστρο της του 13ου αιώνα. Μισογκρεμισμένο σήμερα, δεν παύει να διατηρεί την γοητεία του πράγματος που άγγιξε την δόξα. Τη μόνη ανάμνηση εκείνης της εποχής, δίνουν τώρα οι ξέσκεποι τοίχοι μιας ευρύχωρης αίθουσας με πολλά παράθυρα όπου γίνονταν άλλοτε οι συγκεντρώσεις των ιπποτών. Η Καρύταινα γοήτευε και τον στρατηγό της επανάστασης του 1821, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Λούσιος
Ο ποταμός αυτός πηγάζει από τη χώρα Οείσδα και πήρε το όνομά του από το βασιλιά των αρχαίων θεών Δία, ο οποίος, μόλις γεννήθηκε, λούστηκε στις πηγές του. Αργότερα, μετονομάστηκε Γορτύνιος, από την αρχαία Γόρτυνα. Το καλοκαίρι έχει τα πιο κρύα νερά, που το χειμώνα παγώνουν. Στο Λούσιο ποταμό εκτρέφονται πέστροφες.


Μαίναλο
Το όρος Μαίναλο καλύπτει τη Δυτική πλευρά της Αρκαδίας. Είναι γεμάτο από δάση με πεύκα και έλατα, που φιλοξενούν κοπάδια από αιγοπρόβατα. Αμέτρητοι θρύλοι και ιστορίες ακούγονται για το βουνό, στο οποίο έζησαν ήρωες και Θεοί της μυθολογίας, με πρώτο και καλύτερο τον τραγοπόδαρο θεό των γιδοβοσκών, τον Πάνα. Το χειμώνα, ντυμένο με χιόνια, προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα και είναι ιδανικός τόπος χειμερινών σπορ.

Ανδρίτσαινα
Η Ανδρίτσαινα, ένας από τους πιο ιστορικούς οικισμούς του Μοριά, παίρνει σιγά-σιγά τη μορφή ενός ορεινού ταξιδιωτικού προορισμού με πολύ ενδιαφέρον και κατάλληλη οργάνωση, ιδανικού για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Αν και σήμερα διοικητικά η Ανδρίτσαινα υπάγεται στο Νομό Ηλείας, οι "δεσμοί αίματος" με την Αρκαδία τη φέρνουν πιο κοντά στα χωριά της, καθώς εδώ και αιώνες η ιστορική κωμόπολη αποτελούσε αναπόσπαστο τμήμα του πιο ορεινού τμήματος της Πελοποννήσου. Σήμερα το χωριό εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς οι γειτονιές του βρίσκονται κτισμένες αμφιθεατρικά στην ομαλή πλαγιά του βουνού και τα όμορφα πετρόκτιστα δίπατα και τρίπατα σπίτια ξεπροβάλλουν με όλη την απλότητα και την αρχοντιά τους. Το όνομά της κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε κάποιον Ανδρίτσο Μουρμούρη, που είχε χάνι στην περιοχή. Επί Τουρκοκρατίας η Ανδρίτσαινα υπήρξε η χριστιανική πρωτεύουσα της επαρχίας Φαναρίου. Αν και έγιναν προσπάθειες από τους ντόπιους προεστούς, η ακμάζουσα πολίχνη δεν γλίτωσε από την οργή του Ιμπραήμ που περνούσε το 1826 "δια πυρός και σιδήρου" όλο το Μοριά. Ο οδικός άξονας Τρίπολης - Μεγαλόπολης - Πύργου διασχίζει τον οικισμό. Έτσι ακόμη και οι βιαστικοί επισκέπτες θα σχηματίσουν μια γρήγορη εικόνα από την οικιστική δομή της μικρής πολιτείας. Βέβαια οι περισσότεροι που έρχονται εδώ προτιμούν τον δρόμο Τρίπολης - Βυτίνας - Στεμνίτσας που μπορεί να έχει περισσότερες στροφές, όμως προσφέρει μια εξαιρετικά πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή. Κυρίως το καλοκαίρι δεν είναι λίγοι αυτοί που ανηφορίζουν από τις πολυσύχναστες ακτές της Ηλείας τους ορεινούς δρόμους αναζητώντας δροσιά στα υψίπεδα του νομού. Όμως όπως και να 'χει, η Ανδρίτσαινα αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη και μια στάση στην όμορφη πλατεία της με τους παραδοσιακούς καφενέδες, κάτω από τη βαθιά σκιά του γιγαντόκορμου πλάτανου, σίγουρα επιβάλλεται. Στην Ανδρίτσαινα, είναι εμφανής ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χωριό του ορεινού όγκου της Ηλείας, η ιστορική και πολιτιστική συνέχεια αυτού του τόπου. ¶ξια λόγου είναι η περίφημη Τρανή Βρύση (1724) που συντροφεύει εδώ και χρόνια τον τρισυπόστατο ναό του Αγ. Νικολάου. Στην καλοδιατηρημένη συνοικία Μουρμουρέικα θα συναντήσετε τον ναό του Αγ. Θεράποντος, αλλά και μερικά από τα πιο παλιά και επιβλητικά αρχοντόσπιτα του χωριού. Βέβαια ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει γα την περίφημη βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας που περιλαμβάνει πάνω από 20.000 βιβλία και χειρόγραφα από την εποχή των Φράγκων, των Ενετών και των οπλαρχηγών του '21. Αξίζει να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο που στεγάζεται σε αρχοντικό της οικογένειας Κανελλόπουλου. Πολύ κοντά στην Ανδρίτσαινα (14 χιλ.) και σε ύψος 1.131 μέτρων, στη θέση Βάσσες, βρίσκεται ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, έργο του Ικτίνου, που κτίστηκε μεταξύ του 430 και 410 π.Χ. Από τον αρχαιολογικό χώρο αν θέλετε μπορείτε να κατηφορίσετε για το χωριό ¶νω Φιγάλεια (8 χλμ.), να επισκεφθείτε τα ερείπια της αρχαίας Φιγάλειας, αλλά και το πανέμορφο φαράγγι της Νέδας.

Δημητσάνα
Εξήντα περίπου χιλιόμετρα από την Τρίπολη - μέσω Βυτίνας - με μοναδικό κλίμα και μαγευτική θέα προς τον κάμπο της Μεγαλόπολης και τον ποταμό Λούσιο, βρίσκεται η ιστορική Δημητσάνα, χτισμένη στα ερείπια της αρχαίας Τεύθιδας. Στην επανάσταση του 1821, οι μπαρουτόμυλοι της Δημητσάνας - που λειτουργούν ακόμη - τροφοδοτούσαν ασταμάτητα τους μαχητές της Ρούμελης και του Μοριά. Ανδριάντες του Παλαιών Πατρών Γερμανού και του Γρηγορίου του Ε' στολίζουν την διατηρητέα αρχιτεκτονικά πόλη, που είναι γεμάτη βυζαντινές εκκλησίες. Οι δύο ιεράρχες και εβδομήντα ακόμη ιερωμένοι φοίτησαν στην περίφημη Σχολή της Δημητσάνας και στη Μονή του Φιλοσόφου, όπου λειτούργησαν επί Τουρκοκρατίας Κρυφά Σχολειά. H Δημητσάνα έχει ακόμη Βιβλιοθήκη, Μουσείο, Ιστορικό Αρχείο και Κοινοτικό Ξενώνα, σε σπάνιο περιβάλλον.

Βυτίνα
Χτισμένη πάνω στο ελατοσκέπαστο Μαίναλο, η Βυτίνα έχει μαγευτική θέση και υγιεινό κλίμα. Σε περιοχή πάνω από την κωμόπολη, η αδελφή του Παύλου Μελά, η Μαρία Παπαδοπούλου, είχε ιδρύσει σανατόριο για τους στρατιώτες και παλαιούς πολεμιστές των Βαλκανικών αγώνων. Σήμερα δεν λειτουργεί, αλλά το κλίμα της πόλης εξακολουθεί να προσελκύει πολλούς τουρίστες. Το χειμώνα, σκεπασμένη από χιόνια, προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Οι προτομές του Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου και του Βασιλείου Οικονομίδη, μαρτυρούν τη συμβολή της Βυτίνας στα γράμματα και τις επιστήμες. Νοτιοανατολικά της πόλης βρίσκεται το λατομείο που δίνει το διακοσμητικό μαύρο μάρμαρο. Η Βυτίνα βρίσκεται σε υψόμετρο 1033 μέτρων.

Λαγκάδια
Ένα απίθανο χωριό, χτισμένο ανάμεσα στον ουρανό και την άβυσσο, είναι το χωριό των Δεληγιαναίων. Βλέποντάς το, ο επισκέπτης δικαιολογεί αμέσως τη φήμη των Λαγκαδιανών για την ικανότητά τους στις οικοδομές. Έκτισαν το χωριό τους με πέτρες, πάνω από ένα βάραθρο. Εννιακόσια μέτρα πάνω από τη θάλασσα, η κεντρική πλατεία του χωριού, τρίσβαθη ρεματιά, γεμάτη καρυδιές και πλατάνια. Εκτός από την ικανότητα των ανθρώπων στο κτίσιμο και το πελέκημα της πέτρας, (δείγμα της οποίας είναι το ωραιότατο και με όλες τις ανέσεις ξενοδοχείο του) , η πόλη είναι γνωστή και για την αναπτυγμένη τοπική βιοτεχνία υφαντουργίας.

Λάδωνας
Ένα από τα αξιοθέατα της Αρκαδίας είναι το φράγμα στο ποταμό Λάδωνα. Το φράγμα δημιούργησε, σε μια χαράδρα του βουνού Αφροδίσιου; λίμνη, μήκους 15 χιλιομέτρων και επιφάνειας 6.000 στρεμμάτων. Μια σήραγγα που έχει μήκος 9 χιλιόμετρα και διάμετρο 3, 90 (η μεγαλύτερη της Ελλάδας) , συνδέει την λίμνη με το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Λάδωνα.

Βαλτέτσι
Γνωστό από την ομώνυμη μάχη στα χρόνια της επανάστασης του 1821 το Βαλτέτσι χρησίμευσε σαν ορμητήριο των Ελλήνων, που πολιορκούσαν την Τρίπολη.

Μαγούλιανα
Το ψηλότερο χωριό του Μοριά (1365 μ. υψ.) σφηνωμένο σε μια απότομη βουνοπλαγιά της Γορτυνίας. Αν λέγαμε πως τα Μαγούλιανα είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, θα αδικούσαμε την πραγματικότητα. Είναι κάτι περισσότερο. Τα σπίτια βρίσκονται σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο, συνθέτοντας μια θαυμάσια προοπτική που θυμίζει κάπως τα ασύγκριτα Λαγκάδια. Ψηλά στο φρύδι του χωριού, διακρίνεται o δρόμος που προχωρεί προς το δάσος, για να φθάσει στο Βαλτεσινίκο, 7 χλμ. από τα Μαγούλιανα.

Αλωνίσταινα
Χτισμένη στη δυτική πλαγιά της Οστρακίνας, είναι από τα χωριά με τη μεγαλύτερη ιστορία στους αγώνες κατά των Τούρκων. Στην Επανάσταση του 1821,ήταν σημείο γενικής συγκέντρωσης των ελληνικών δυνάμεων. Οι Τούρκοι την πυρπόλησαν και την λεηλάτησαν δυο φορές. Μετά το 1950 ο πληθυσμός ελαττώθηκε εξ αιτίας της μετανάστευσης στην Αμερική. Τριγυρισμένο από έλατα, το χωριό είναι σήμερα ονομαστό για τα πανέμορφα σπίτια που έχουν χτίσει οι ομογενείς.

Ίσαρι
Χτισμένο αμφιθεατρικά στην ανατολική πλάγια του βουνού ¶γιος Ηλίας, ανάμεσα σε γαλάριες και σε γεφύρια και πάνω από δασωμένες ρεματιές, το Ισαρι είναι από τα πιο πράσινα χώρια της Αρκαδίας. Ο περίπατος στην οργιώδη βλάστηση του Καστανόλογγου είναι μια πραγματική μαγεία. Αγαπημένη έξοδος των παραθεριστών αποτελεί ο δρόμος αντίθετα από τον Καστανόλογγο, προς τον ¶γιο Βασίλη. Πλάι στο εκκλησάκι, το κεφαλάρι με το άφθονο νερό και γύρω γύρω πυκνό δασός από πουρνάρια που συμπληρώνουν την ομορφιά του Ίσαρι.


Λεωνίδιο
Στην άκρη μιας ευφορότατης πεδιάδας με εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα, ανάμεσα σε απόκρημνα και δύσβατα βουνά, το Λεωνίδιο είναι η τελευταία πόλη της Νοτιοανατολικής Αρκαδίας. Απέχει από την Τρίπολη 95 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την παραλία. Είναι κέντρο των Τσακώνων και στην περιοχή η τσακωνική διάλεκτος είναι ευρύτατα διαδεδομένη.

Εναλλακτική πρόταση
Αν έχετε όρεξη για μια μεγαλύτερη βόλτα στην όμορφη Πελοπόννησο (απόσταση 130χλμ περίπου), η διαδρομή ως την φημισμένη Ολυμπία είναι μια ευχάριστη εκδρομή μερικών ωρών που σίγουρα αξίζει τον κόπο.Βουνά αρκαδίας Ποδηλασία - mountain bike

Ποδήλατα με ειδικά λάστιχα για χωμάτινες διαδρομές, σκελετό από ελαφρύ και πολύ ανθεκτικό υλικό, πολλές ταχύτητες και αμορτισέρ στη σέλα και το τιμόνι βοηθούν τον αναβάτη να τρέξει περισσότερα χιλιόμετρα και να νιώσει περισσότερη ικανοποίηση για το κατόρθωμά του.
Μπορείτε να ενοικιάσετε mountain bike από το Village Hotel L'Albero για να γνωρίσετε την αρκαδική φύση.

Ιππασία
Ξεκινάμε πάντα με ήσυχα (μεγάλα σε ηλικία) άλογα και κατά προτίμηση με χαμηλού ύψους (πόνυ) μέχρι να εξοικειωθούμε με το άθλημα για να μπορέσουμε με το πέρασμα του χρόνου να ταξιδεύουμε χωρίς συνοδεία, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές και πανέμορφα τοπία που δύσκολα προσεγγίζονται με άλλο τρόπο.


Βουνά αρκαδίας Jeeping

Επί το απλούστερον, περιήγηση ολίγων ασφάλτινων χιλιομέτρων και πολλών χωμάτινων καλής, μέτριας ακόμη και κακής βατότητας με αυτοκίνητα 4Χ4 με απώτερο σκοπό την προσέγγιση ακριβοθώρητων προορισμών και την περιπέτεια. Διαδρομές τέτοιες μπορεί να κάνει κανείς και το καλοκαίρι αλλά η μεγαλύτερη διασκέδαση έρχεται με τις βροχές και τα χιόνια. Φυσική προϋπόθεση η κατοχή αυτοκινήτου για χρήση εκτός δρόμου και κατά προτίμηση κάποιου "σκληρού". Ο πρόσθετος εξοπλισμός του 4Χ4 θα βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Βασική επιλογή είναι το είδος των ελαστικών και επειδή η μεταφορά ενός επιπλέον ζευγαριού κατάλληλα για ειδική χρήση είναι δύσκολη υπόθεση, συνιστάται το
50-50 (χώματος- ασφάλτου) που κάνουν αρκετά καλά τη δουλειά τους σχεδόν παντού. Σημειώστε ότι στο χιόνι χρησιμοποιούμε φαρδιά λάστιχα, στη λάσπη στενά και στον πάγο αλυσίδες. Ρεζέρβα δοχείο βενζίνης, ράγες για την προσπέλαση μεγάλων χαντακιών, τοποθέτηση της εξάτμισης πιο ψηλά, αδιαβροχοποίηση των ηλεκτρικών μερών του αυτοκινήτου (όπου αυτό είναι δυνατόν), εργάτης, προστατευτικά φαναριών, φακοί, εργαλειοθήκη, νερό, ξηρά τροφή, υπνόσακος (αχρείαστος να είναι), σωστή και προσεκτική οδήγηση μερικά από τα χρειαζούμενα που πρέπει να θυμηθεί κανείς να πάρει μαζί του! Και φυσικά παρέα με ανάλογο εξοπλισμό για βοήθεια στις δύσκολες καταστάσεις ! Αγαπημένοι προορισμοί... Όλη η Ελλάδα και η
ορεινή Αρκαδία. Εάν δεν διαθέτετε 4Χ4 αυτοκίνητο τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ταχύρυθμο σεμινάριο τετρακίνησης με τα τζιπ του Village Hotel L' Albero και εμείς μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε με χαμηλό κόστος ένα τζιπ για το Σαββατοκύριακό σας.

RAFTING στον Λούσιο και Αλφειό ποταμό
Rafting:Κατάβαση ποταμού με φουσκωτό σκάφος. Τα σκάφη ποικίλουν σε μέγεθος (από 4 έως 12 άτομα πλήρωμα) και τα οδηγούν έμπειροι εκπαιδευτές. Rafting μπορούν να δοκιμάσουν όλοι όσοι είναι άνω των 10 ετών χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία ή ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.

Αν το γνωρίσετε θα το αγαπήσετε!

Διαδρομή Α' (γέφυρα Ατσίχολου - γέφυρα Κούκου)
Τοποθεσία: ορεινή Αρκαδία
Ιδανική εποχή: Σεπτέμβριος-Νοέμβριος, Μάρτιος-Ιούλιος

Μήκος διαδρομής:7χλμ
Βαθμός δυσκολίας: ΙΙΙ (μεσαία δυσκολία)
Διάρκεια δραστηριότητας: 1½ - 2 ώρες περίπου

Η κατάβαση με φουσκωτό σκάφος στον Λούσιο - Αλφειό προσφέρει πάντα έντονες συγκινήσεις σε αρχάριους και σε όσους έχουν προηγούμενη εμπειρία.


Βουνά αρκαδίας Moto Cross & Enduro

AΓΩΝΕΣ MOTOCROSS :
Οι αγώνες MOTOCROSS διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες. Συνδυάζουν ποικιλία στροφών, ευθειών, αλμάτων και σαμαριών. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η φυσική κατάσταση του αναβάτη, ο οποίος πρέπει να είναι πραγματικός αθλητής για να αντεπεξέλθει στους εξαντλητικούς ρυθμούς οδήγησης.
Η πίστα MOTOCROSS της Μεγαλόπολης είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Αγώνες του παγκόσμιου και του εθνικού πρωταθλήματος διεξάγονται κάθε χρόνο.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕNDURO :
Οι διαδρομές ENDURO αποτελούν κυριολεκτικά μια δοκιμασία - αγώνα αντοχής - για τον αναβάτη και τη μοτοσικλέτα. Συμπεριλαμβάνουν ορεινές διαδρομές, μονοπάτια, αλλά και ειδικές διαδρομές τύπου Motocross. Εκτός από την οδηγική ικανότητα του αναβάτη δοκιμάζονται επίσης η αντοχή καθώς και η ικανότητα προσανατολισμού που διαθέτει.

Copyright 2007 © Village Hotel L' Albero. All Rights Reserved. Developed by developNET